AYDIN / EFELER - Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu

Mrt

Bakanlığımızın "Dilimizin Zenginlikleri " projesinin Mart ayı eylem planı kapsamında masal okumaları gerçekleştirildi. Projenin Mart ayı masal prensesi 4/C sınıfının öğretmeni Bahar Avcı  , öğrencileri ile birlikte tasarlamış olduğu masal önlüğünü sergileyerek masallarını okudular.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün  projesi olan "Çocuğum Çocukluğum " kapsamında velilerimiz "Dokun tahmin et, XOX , Evet Hayır " oyunlarını çocukları ile beraber oynayarak keyifli vakit geçirdiler.

Mrt

Okulumuzun veliler ile işbirliği içerisinde tamamlamış olduğu , büyük depremi yaşamış olan bölgedeki okullara yardım amaçlı " Sesiniz Kulağımızda Yüreğimiz Yanınızda " kampanyasında hazırlanan paketlerimiz yerlerine ulaşmıştır. Hediyelerimizi ve öğrencilerimizin oradaki öğrencilere yazmış olduğu mektupları açtıklarındaki mutluluk yüzlerinden okunuyor.

Mrt

"Çocuğum Çocukluğum" Projesi kapsamında öğrencilerimiz aileleri ile  " Sessiz sinema, aile çiçeklerimiz, Dokun tahmin et ve XOX "oyunlarını oynayarak birlikte keyifli vakit geçirdiler.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce hazırlanan "Çocuğum Çocukluğum " Projesi kapsamında  öğrencilerimiz aileleri ile beraber "Körebe, Yüzük Saklama , Sıcak Soğuk " oyunlarını oynadılar.

Mrt

Okulumuzun 2/E sınıfı öğrencileri velilerimizin de desteğiyle Meyve Günü etkinliğinde waffle yapıp sınıfta birlikte yediler.

Mrt

1-7 Mart haftası dolayısıyla Okulumuzda deprem tatbikatı yaptık.

Mrt

Efeler Okuyor Kitap Okuma Yarışmasının 3. Sınavı yüz yüze sınav ile tamamlandı.  Bir sonraki sınav cevrimici olarak 17 Nisan 2024 tarihinde yapılacak.

Mrt

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Akıl ve Zeka oyunlarında Equilibrio oyununda İlçe 1.si olduk.Okulumuza birincilik getiren Muhammed Ali Öcal'a ayrıca;

Okulumuzda düzenlenen turnuvada 5 farklı oyunda 1. Olan ve bizi turnuvada bizi en güzel şekilde temsil eden öğrencilerimiz Elif Balcı, Ahmet Vergili, Enes Haykır ve Bilal İnal'a teşekkür ediyor, hepsini gönülden tebrik ediyoruz.

Mrt

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasından öğrencilerimiz başarılarla döndü!

Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu Anasınıfı B şubesinden öğrencimiz ÇAĞAN AHLAS ÇAKMAK, İlçe 1.Sİ;

4-C sınıfından öğrencimiz ÖZBEY DEMİR BOZKURT, İlçe 2.si oldu.

Sizlerle gurur duyuyoruz çocuklar,başarılarınız daim olsun

Okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma yarışmasında
1. SINIFLARIN BİRİNCİSİ:EFE DEMIRBİLEK 2. SINIFLARIN BİRİNCİSİ:SARA TAŞ 3. SINIFLARIN BİRİNCİSİ: HİRA BULUT  4. SINIFLARIN BİRİNCİSİ:ÖZBEY DEMİR BOZKURT oldu.

Anasınıflarımız arasında düzenlenen İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasına katılan öğrencilerimiz Çağan Ahlas Çakmak,Barış Edis Gündüz, Nebi Hikmet Vergili ve Zeynep Ada Çin'i tebrik ediyoruz.

Şbt

6 Şubat 2023... Ülkece yaşadığımız çok büyük bir felaketin yıldönümü...Hayatını kaybeden tum vatandaşlarımızı saygı durusuyla andık. Sınıflarımızda Bakanlığımız tarafından hazırlanan deprem videosunu izledik.Bir daha böyle felaketler yaşanmaması umuduyla....

Ock

Efeler İlçe Milli Eğitim  tarafından düzenlenen Efeler okuyor kitap okuma yarışması 2. 3. ve 4. sınıflarımızın katılımıyla Cuma günü tüm ilçede olduğu gibiokulumuzda da  gerçekleştirildi.

Ock

Hayatımızda çok önemli bir yer tutan 112 Acil Servis merkezine okulumuz öğrencileri gezi düzenledi ve acil servis merkezinin nasıl işlediği hakkında bilgi sahibi oldular.

Ock

Tutum yatırım ve Türk malları haftası kapsamında düzenlediğimiz velilerle meyve tabağı yarışmasında bu sene en çok katılımı gerçekleştirdik. Kazanan ve katılan tüm velilerimize ödülleri Okul müdürümüz Hüseyin Dibek tarafından takdim edildi.Katılan tüm velilerimize Candan teşekkür ederiz.