AYDIN / EFELER - Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu

Ekm

2/C sınıfı hafta sonu pikniğinde buluştu.  Öğrenciler eğlenirken velilerimiz ve öğretmenimiz birlikte bol bol sohbet ettiler.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı veli toplantılarımıza başladık. Okul Müdürümüz Hüseyin Dibek başkanlığında başlatılan veli toplantılarında okula uyum süreci, okul işleyişi gibi konular hakkında bilgi verildi.

Eyl

Okulun açıldığı ilk hafta kutlanan ilköğretim haftasında öğrencilerimiz şarkılarla şiirlerle  danslarla yeni bir eğitim öğretim yılını karşıladılar.

Eyl

2022- 2023 yılı uyum haftasında miniklerimiz birbirinden güzel etkinlikler yaparak okulu tanımaya ve alışmaya çalışıyorlar.

Eyl

2023 2024 eğitim öğretim yılına kurul toplantılarımızla başladık. Toplantımızın ardından Milli Eğitim Bakanımızın konuşması ile birlikte yepyeni bir dönemi karşılamış olduk.

Tem

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yayınlanan Çalıkuşu dergisindeyiz!

Deprem bölgesinde görev alan okulumuz öğretmeni Kenan Kürek, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyfullah Okumuş'tan plaketini aldı. Özverisi için çok teşekkür ediyoruz.

Kütüphanemizin açılışı da dergide yer aldı.

Derginin tamamını okumak için:

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasında öğrencimiz Eşref Erdem Güden il üçüncüsü oldu. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Bahçe düzenleme çalışmaları kapsamında 80 adet kartopu bitkisi ve çiçek dikimi yaptık. Bahçemizdeki yeşil alanların tümü için otomatik damla sulama sistemini çektik.

Emeği geçenlere şükranlarımızı sunarız.

Haz

Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri olarak Coding With Dijital Games(Dijital oyunlar ile kodlama) projesine katıldık.  Projemiz

Mart 2023 - Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Projemiz öğrencilerimizin kodlama becerilerini geliştirecek ve eğlenceli hale getirecek etkinlik ve uygulamalardan oluşmaktadır. Eğlenceli kodlama oyunları ile öğrencilerimizin teknolojiyi doğru kullanmalarını hedefliyoruz.

Haz

Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu 2/E sınıfı olarak katıldığımız Math In My Life Türkiye-Romanya ortaklığı ile yürütülecek bir matematik projesidir. 7-10 yaş arası İlkokul müfredat programı ile eş güdümlü yürütülecek projemiz; matematiğe karşı olan kaygılarını gidermeyi, matematiğin yaşamlarının her alanında kullandıklarını fark etmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.  STEAM ve web 2.0 araçlarıyla eğlenceli bir şekilde öğrenmenin gerçekleşmesini hedefledik.

Haz

Kumbaramızı dolduralım kütüphanemizi yaşatalım kampanyası kapsamında okulumuza en çok kitap bağışlayan sınıflarımız ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. En çok kitap bağışlayan sınıflarımız:

1/D

2/C

3/C

4/C

En çok kitap bağışlayan öğrencilerimiz ise;

Ercan Aykın Sümeyra Uçar ve Beril Demirtaş oldu.

Haz

05-09 Haziran haftasında davranışları ile bizlere örnek olan haftanın öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Haz

4. Sınıflarımız Tekstil Parkta piknik yaptılar. Güzel havanın tadını çıkaran öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.

Haz

4. Sınıflarımız Aydın'ın tarihinde önemli yeri olan tarihi camileri ziyaret ediyorlar.